Kerem Bursin Kimdir
Kerem Bursin Kimdir, Hayat Hikayesi, Biyografisi, Fotoğrafları, Boyu, Kilosu, Instagram Adresi
Kerem Bursin yeni dizisiyle televizyon dünyasına dönüş yapıyor. Büyük bir hayran kitlesi bulunan genç oyuncu hakkında en ilginç bilgileri sizler için derlemeye çalıştık. Kerem Bursin instagram adresi, boyu, yaşı, kilosu, okulu ve daha fazlası…
Kerem Bursin 4 Haziran 1987 yılında dünyaya gelmiş Amerikada’da oyunculuk eğitimi almıştır.Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas’ta birçok konser verdi.1,79 cm boyunda olan Kerem Bursin’i keşfeden isim Oscar’lı yapımcı Roger Corman.Amerika’da yaşayan Kerem Bursin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı.Ardından Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerine başladı.Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bursin, kuzeninin düğünü için İstanbul’a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı.Daha öncede her yaz tatilinde Türkiye’ye anneannesinin yanına geldi.
Kerem Bursin’in rol aldığı filmler; 2013 The Living Dead, 2010 Sharktopus, 2008 Killian, 2007 The Architect, 2006 Razor Man, 2010 Kiss of Death.2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan “Güneşi Beklerken” adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan “Unutursam Fısılda” isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.
‘Güneşi Beklerken’ dizisiyle ünlenen Kerem Bursin Şeref Meselesi dizisi ratinge yenilince yeni bir diziye yelken açtı. Bugüne kadar rol aldığı dizilerin yapım şirketi olan D Productions’la yollarını ayıran Kerem Bursin , yeni sezon için Avşar Film’le anlaştı. 2017 itibariyle Atv ekranlarında yayınlanacak Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolde sevenleriyle bulaşacak.
KEREM BURSİN’İN BABASI
-Babam ODTÜ’lü bir mühendis. Uluslararası bir petrol şirketinde üst düzey yönetici. O yüzden de kendimi bildim bileli dünyayı dolaşıyoruz, farklı ülkelerde yaşıyoruz.
Babam çok dürüsttür, sözünün eridir, bir duruşu, bir omurgası vardır. Sloganı da “Bir şey yapacaksan adam gibi yap! Yüzde 100 kendini ver…”
KEREM BURSİN ‘İN ANNESİ
-En büyük destekçilerimden biri. Ülke ülke dolaşınca kariyer yapamadı. Bizimle ilgilendi. Ama zaman içinde sosyal sorumluluğa kaydı. Amerika’da kanserli çocuklarla ilgili harika işler yaptı. Onunla gurur duyuyorum. Başkalarına yardımcı olabilmek, onların hayatlarını kolaylaştırabilmek en önem verdiği değerlerden biri. Bize de aşıladı. Hayatın, bizim yaşadığımız hayattan ibaret olmadığını anlamamız
için bizi savaş sırasında Kosova’ya götürdü mesela.
HANGİ TÜR KADINLARDAN HOŞLANIYOR
-Kendine güvenen, çalışan, üreten, bir hedefi olan hırslı kadınları çekici buluyorum. Birlikte olacağım kadının olağanüstü güzel olması filan da gerekmiyor. Tantanalı, ünlü hayatı yaşamak isteyen bir kadına, sosyal sorumluluk sahibi, yardımsever bir kadını tercih ederim. Bir öğretmen, bir hemşire gibi insanlara faydalı biri olabilir mesela. Gerçi bu söylediklerim tuhaf geliyor Türkiye’deki arkadaşlarıma.
Tıpkı “Marangoz olmak isterdim” dediğimde olduğu gibi. Türkiye’de insanlar belli zümrelere ayrılmış durumda. Sadece mensup olduğun kültürün insanlarıyla görüşebilirmişsin gibi. Bazı meslekler, sanki sadece belli kültür seviyesindeki insanlara özgüymüş gibi. Mesela üniversite mezunu birinin marangozluk yapmak isteyebileceğini akılları almıyor. Öğretmenlik de hemşirelik de küçümseniyor,
olacaksan doktor olmalısın onlara göre. Ama dünyanın hiçbir tarafında böyle bir şey yok. Gizli bir kast sistemi aslında bu.
Kerem Bursin Künyesi
Doğum: 4 Haziran 1987 (29 yaşında), İstanbul
Boy: 1,79 m
Eğitim: Emerson Koleji
Filmler: Unutursam Fısılda, Sharktopus
Burcu : İkizler
İnstagram Adresi : TIKLA
Twitter Adresi : TIKLA
Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde denizci gemici boksörü canlandırıyor
Ama o dizi o kısır senaryoyla tutmaz
15 bölüm göremez